Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  58 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 8 November 2016 om 08:47 uur door: Sebastiaan Blom

6e Masterclass Pitch met workshop

 

Op maandag 14 november is alweer de 6e masterclass in de reeks die wij houden in samenwerking met het Ondernemersloket in Barneveld. Tijdens deze avond staat het maken van een ‘Pitch’ centraal. Hoe kun je dat wat je uniek maakt goed uitdragen? Een beproefde manier hiervoor is de pitch. In korte tijd (1 minuut) met enthousiasme en overtuiging uitleggen wie je bent, wat je talenten zijn en waar je voor staat. Tijdens de avond werken we gezamenlijk aan het maken van uw pitch en oefenen we in groepjes met het houden van een pitch. Gastsprekers op deze avond zijn Dick Barbier, Michel Stomphorst en Pim van Asperdt van BNI Puccini Voorthuizen. Let op: De masterclass wordt gehouden bij Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren en begint om 19.30 uur.

 

Programma 14 november 2016
Het programma voor de zesde masterclass ziet er als volgt uit: 
19.00 uur             Inloop (met koffie/thee)

19.30 uur             Welkomstwoord

Gemeente Barneveld - Brechtje Schildkamp

ZZP Valley – Maarten van Veen

19:35 uur             Inleiding: wat is een (elevator) pitch?

                               BNI Puccini Voorthuizen - Michel Stomphorst

19:40 uur             Pitchen: hoe werkt dat?

                               BNI Puccini Voorthuizen - Dick Barbier

20:05 uur             Het maken van je eigen pitch en oefenen

                                BNI Puccini Voorthuizen - Pim van Asperdt

21.00 uur             Netwerkborrel
22:00 uur             Einde bijeenkomst 

De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

 

Let op: Locatie is Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren

Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren

Stroetweg 9
3781 PR Voorthuizen 

 

Dit is dezelfde locatie als de 5e masterclass. Omdat het paviljoen in het donker moeilijker vindbaar is, heb ik een luchtfoto van het terrein toegevoegd, met daarop aangegeven het paviljoen. Op recreatiegebied Zeumeren is ruime parkeergelegenheid. Er geldt een betaald parkeersysteem. Het gebied oprijden is geen probleem. De slagboom gaat automatisch open zodra u aan komt rijden. Na afloop van de masterclass ontvangt u een uitrijkaart, zodat u het gebied weer kunt verlaten. Er zijn geen kosten verbonden aan de masterclass.

 

Keycord en visitekaartje(s)

Bij binnenkomst ontvangt u een keycord waarin u uw eigen visitekaartje kunt doen. Wij willen u dan ook vragen om uw visitekaartje(s) mee te nemen. Mocht u deze (nog) niet hebben, dan kunt u dat aan ons doorgeven voor vrijdag 11 november en verzorgen wij een kaartje. Daarnaast staat er bij binnenkomst koffie/thee voor u klaar en ontvang u een bonnetje voor een drankje tijdens de netwerkborrel.

 

Kent u nog andere ZZP-ers uit onze gemeente die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in deze masterclass? Stuur het programma dan gerust door. Opgeven kan nog via ondernemersloket@barneveld.nl.

 

Contact

Heeft u nog algemene vragen over de masterclass? Laat het ons weten. We zijn bereikbaar via telefoonnummer (0342) 495 888. Of stuur een e-mail naar ondernemersloket@barneveld.nl.