Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  58 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 16 March 2016 om 15:08 uur door: Tim Dons

Opening Werkcafé voor ZPers in Rhenen

 

Het tweede openbare optreden van onze voorzitter Maarten van Veen was tijdens de inloop -en openingsavond van het ZZP werkcafé op 3 februari 2016 in Rhenen.

 

Gemeente Rhenen heeft besloten ZPers een steun in de rug te bieden in ruwe tijden door binnen het gemeentehuis een ruimte te faciliteren waar van gratis gebruik gemaakt kan worden door ZPers. Het cafe beschikt over meerdere faciliteiten, tafels om aan te lunchen, ruimtes om besloten te overleggen, een bar waar broodjes en drankjes genuttigd kunnen worden en natuurlijk is er een draadloze internet verbinding voor een ieder beschikbaar.

 

Verloop van de avond:

Maarten van Veen, Voorzitter van ZZP Valley beet het spits af. Hij heeft hier onze vereniging weer goed vertegenwoordigd en ons op de kaart gezet. De presentatie werd net als bij de kickoff goed ontvangen en er werd positief over gesproken.

 

De Rabobank was als tweede spreker aan de beurt. Zoals jullie wel weten zitten banken op dit moment met imago schade die zich ook snel openbaarde tijdens de presentatie. ZPers geven over het algemeen aan dat banken te weinig doen voor starters en Zpers. Rabobank beloofde beterschap.

 

Hierna was het IMK (instituut voor het MKB) aan de beurt. Zij hebben hier ook weer laten zien dat je als ZPer in zwaar weer er niet alleen voor staat.

Het credo van IMK luidt dan ook:  “088 990 115 red een bedrijf” (en ja, dat is een telefoonnummer).

 

Als hekkensluiter nam “Het ondernemers klankboord Utrecht” het woord. Zij startten het verhaal in een “lagerhuis” opstelling om het publiek interactief te bevragen over brandende opmerkingen, waar zij en de gemeente Rhenen uiteindelijk hun voordeel mee konden doen.  Dit gaf handvatten om  ZPers op lange termijn beter te begrijpen en te kunnen helpen.

 

De avond werd afgesloten met een netwerk moment in het werkcafé waar wij natuurlijk ook aanwezig waren.