Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Agenda

  34 agenda items waarvan er 0 actief zijn.

 

Gratis event doorbraak naar zakelijk succes

 

Wanneer: Donderdag 22-03-2018
Van: 19:30 tot: 22:00 uur.
Locatie: Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost, Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal

Geplaatst door: Tim Dons

ZZP Valley heeft in samenwerking met Zakelijk Succes Academy een gratis inspiratie sessie georganiseerd voor alle MKB ondernemers en zelfstandig professionals. Als spreker van dit event zal Bart van den Belt veel tips weggeven die leiden tot een "Doorbraak naar zakelijk succes".


Vanaf 19.30 bent u welkom in het Ontmoetingshuis te Veenendaal west. Waar gestart wordt met de inspiratie sessie om 20.00 en zal duren tot ongeveer 22.00.


Bart van den Belt zal ons tijdens de inspiratiesessie verrassen met een mix van inhoud en interactie. Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academy en Freelancer of the Year 2014. Hij helpt ondernemers om hun mindset te veranderen, strategisch te denken en in actie te komen. Zijn ondernemersfilosofie is samen te vatten in de zin: ‘hoofd bij de cijfers, hart bij de klant’.a


Het is zijn missie om ondernemers te helpen leiderschap te ontwikkelen en een groter verschil te maken voor hun klanten. Het vernieuwen van de mindset en aanpassen van strategie is de sleutel tot meer persoonlijk geluk, betere resultaten en meer zakelijk succes succes.


Er zijn maximaal 350 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in via:


 

Meer informatie..