Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  55 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 8 November 2016 om 19:35 uur door: Maarten van Veen

Startersdag Gemeente Veenendaal was groot succes

 

Beste leden,

Een aantal van de leden sprak ik tijdens het startersevent 1 november jl. in het Gemeentehuis van Veenendaal tijdens de Startersdag.  Met ca. 130 bezoekers een groot succes en erg leuk georganiseerd. Met 2 workshop-/seminarrondes en veel tijd ervoor om te netwerken was het programma en de opkomst boeiend en inspirerend.  Verder lieten de standhouders zich nadrukkelijk zien en was de koffie van De Fazant erg lekker.  Kortom als voorzitter heb ik genoten van onze aanwezigheid samen met Sebastiaan Blom (penningmeester) van dit event.  Een groot succes.  Gemeente Veenendaal super bedankt voor jullie inspanningen en vrijwilligers die dit event mede hebben mogelijk gemaakt.

Ik hoop dan ook dat dit een inspiratiebron is geweest voor de bezoekers (ondernemers) die in 2017 een  bedrijf willen gaan (op) starten.  Wij hopen als vereniging de contacten met de gemeenten, werkcafe's en netwerkbijeenkomsten warm te houden voor u. Ook in het nieuwe jaar.

Ik wens u alvast vanaf mijn zetel een hele goede novembermaand met een 6e Masterclas te Barneveld en goede feestdagen erna in de decembermaand van 2016.