Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  55 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 21 September 2016 om 17:47 uur door: Maarten van Veen

Ledenbijeenkomst d.d. 20 september 2016

 

Beste leden,

 

Bedankt voor jullie komst gisteren.  Aan de Bobinestraat 7 door gastvrouw Karin van "Huureenruimte.nu" en het bestuur van ZZP Valley werden de leden ontvangen. Daarna volgde er een korte presentatie door Maarten van Veen op de 2e verdieping over de Vereniging ZZP Valley en tevens aansluitend een positieve discussie over welke kant we op moeten met onze vereniging ten opzichte van onze leden. Gaan we onze doelstellingen aanpassen of onze strategische communicatie wellicht in het vierde kwartaal van 2016 of 2017?

 

Wij hebben voor de laatste keer een beroep gedaan op de leden om een steentje bij te dragen aan de organisatie van events, workshops, het versturen van nieuwsbrieven of het inzetten van andere communicatiemiddelen jegens onze leden en gemeenten. Om zichtbaarder te worden moeten we beter communiceren, terugkoppelen van informatie aan leden en meer zichtbaar zijn via de pers. Ook zullen we overwegen om 1 x per maand met alle leden bij elkaar te komen met een hapje en drankje om het verenigingsgevoel en onderlinge samenwerking te bevorderen. Met alleen het bestuur kunnen we geen 10 workshops in diverse gemeenten organiseren dan wel diverse masterclasses verzorgen in Gemeente Rhenen, Barneveld en straks ook in Veenendaal. Met ons verenigingsbudget van ca. EUR 2.500 kunnen we niet heel veel organiseren dit jaar.  We moeten dus groeien in ledenaantal en tevens meer en beter zichtbaar zijn en blijven voor onze leden en derden.

 

Wij hopen dat de leden die zich hebben aangemeld binnenkort een (kleine) organisatorische bijdrage kunnen leveren zoals besproken en dan kunnen we meer doen voor jullie. Wij zullen hen hierover nog persoonlijk benaderen.

 

Tip: raadpleeg regelmatig onze agenda voor toekomstige masterclasses, events of vergaderingen.

 

Hartelijke groeten,

bestuur Ver. ZZP Valley,

Maarten van Veen, voozitter