Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  55 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 24 August 2016 om 19:25 uur door: Maarten van Veen

4e Masterclass volgende week woensdag in Schaffelaartheater vanaf 19.00 uur

 

Op woensdag 31 augustus organiseren wij de vierde masterclass voor zelfstandigen voor u. Hartelijk dank voor uw aanmelding. Ditmaal staat het thema ‘financiering’ centraal. Gastsprekers op deze avond zijn Rob den Hollander en Jaco Pater van de Rabobank Gelderse Vallei en Ies Bos van Collin Crowdfund. De Masterclass wordt gehouden in de kleine zaal van het Schaffelaartheater en begint om 19.30 uur.

 

Programma 31 augustus 2016

Het programma voor de vierde masterclass ziet er als volgt uit: 19.00 uur            

Inloop (met koffie/thee)

19.30 uur             Opening

Gemeente Barneveld - Brechtje Schildkamp en ZZP Valley - Maarten van Veen (onder voorbehoud)

19.45 uur             Bancaire financiering  

Rabobank Gelderse Vallei – Rob den Hollander en Jaco Pater 

20.30 uur             Crowdfunding

Collin Crowdfund - Ies Bos

21.00 uur             Netwerkborrel 22:00 uur             Einde bijeenkomst

 

Zelfstandige zoekt poen: wat moet je voor een financiering doen? Tijdens deze masterclass wordt u wegwijs gemaakt in verschillende financieringsvormen voor zelfstandigen. Op interactieve wijze nemen Rob den Hollander en Jaco Pater van Rabobank Gelderse Vallei ons mee in de wereld van bancair financieren. Stel je zoekt als zelfstandige financiering voor het uitbreiden van je bedrijfsactiviteiten. Wat kan een bank daarin betekenen? En wat moet jij als zelfstandige doen om de financiering te krijgen die jij graag wilt? In het tweede deel van de avond kijken we naar alternatieve financieringsvormen. Crowdfunding is enorm in populariteit gestegen, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Welke vormen zijn er? En welke voordelen, maar ook risico’s zitten eraan? Ies Bos van Collin Crowdfund kent alle ins en outs. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel in de foyer boven in het  Schaffelaartheater.

Locatie

Schaffelaartheater kleine zaal

Theaterplein 1

3772 KX Barneveld

 

Keycord en visitekaartje(s)

Bij binnenkomst ontvangt u een keycord waarin u uw eigen visitekaartje kunt doen. Wij willen u dan ook vragen om uw visitekaartje(s) mee te nemen. Mocht u deze (nog) niet hebben, dan kunt u dat aan ons doorgeven voor vrijdag 26 augustus en verzorgen wij een kaartje voor u. Daarnaast staat er bij binnenkomst koffie/thee voor u klaar en ontvangt u een bonnetje voor een drankje tijdens de netwerkborrel.

Verhinderd?

Kunt u toch niet aanwezig zijn tijdens de masterclass op 31 augustus? Stuur dan een email met uw afmelding voor vrijdag 26 augustus naar ondernemersloket@barneveld.nl. Dan kunnen wij daar met de zaal en catering rekening mee houden.

Contact

Heeft u nog algemene vragen over de masterclass? Laat het ons weten. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0342) 495 888. Of stuur een e-mail naar ondernemersloket@barneveld.nl.

 Graag tot ziens op woensdag 31 augustus!

 

Met vriendelijke groet,

Maarten van Veen,