Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  55 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 17 July 2016 om 10:01 uur door: Maarten van Veen

Appel: Nieuwe events en masterclasses in Veenendaal, Ede, Wageningen 2e helft 20

 

OPROEP aan LEDEN EN BELANGSTELLENDEN

Beste collegae ZZP-ers en leden,

Om naast de masterclasses (6 x)  in Barneveld en de thema-avonden (4x) in het Huis der Gemeente te Rhenen (bij, wa ZZP werkcafe Rhenen) andere events en bijeenkomsten (netwerkavonden) te kunnen blijven organiseren in 2016 en 2017, hebben wij als dagelijks bestuur extra mensen en inzet (lees: capaciteit) nodig.  Wij kunnen simpelweg met 3 personen niet meer organiseren dan we nu al doen.  Dat is JAMMER!.  Wij doen bij deze een oproep onder onze 31 leden en overige ZZP-ers om een klein steentje bij te dragen om ook in de 2e helft van 2016 in met name Veenendaal, Ede en Wageningen actief mee te kunnen doen. Een aantal initiatieven of samenwerkingsverbanden kunnen wij op dit moment niet aangaan door het ontbreken van vrijwilligers. Met 2 of 3 extra mensen voor een aantal uren per maand kunnen wij veel meer doen voor U! 

Wij zoeken een lid voor opstellen nieuwsbrief (1x per 6 weken) en voor het plaatsen van stukjes (redactioneel en via internet en social media) op onze site. Daarnaast zoeken we een accountmanager bedrijven, die in bepaalde gemeenten de contacten onderhoud en events gaat organiseren met deze gemeenten.

Wij hopen nogmaals dat er response komt en dat een aantal leden deze oproep beantwoorden met een positieve bijdrage.  Deze oproep zullen wij tijdens onze ledenvergadering van 20 september aanstaande herhalen.

De masterclasses in Barneveld zijn een succes. Dat geldt ook voor de thema-avonden in Rhenen en de Open Coffees aldaar.  Dat willen we graag zo houden (kwaliteit) maar kwantitatief willen we meer organiseren om onze doelstelling dit jaar van 100 actieve en betalende leden te kunnen realiseren. Door vanafejuniactief een samenwerkingverband met Stichting ZZP Nederland aan te gaan hopen we via dat kanaal onze doelstelling te behalen (in volume) maar ook verder aan onze kwaliteit van dienstverlening te kunnen werken. Hiervoor is achter de schermen ongelooflijk veel werk verricht door Sebastiaan Blom en Tim Dons.

Bedankt voor uw reactie naar het bestuur hopen oprecht dat u toch tijd kan vrijmaken voor deze mooie vereniging.

Namens het bestuur,

Maarten van Veen, voorzitter

Sebastiaan Blom, thesaurier

Tim dons, secretaris