Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  55 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 16 July 2016 om 18:20 uur door: Maarten van Veen

(Commerciƫle) huur van werkruimte(n) voor ZZP-ers in Veenendaal e.o.

 

Beste leden,

Regelmatig wordt het bestuur benaderd door marktpartijen die kantoorruimtes verhuren aan ZZP-ers in de valleiregio.   Naast de huidige twee geopende ZZP werkcafe's in Rhenen en Ede, welke gratis toegankelijk zijn, willen we deze marktpartijen ook de kans geven via ons platform huurruimte aan te bieden.  Dit kan voor bepaalde ZZP-ers interessant zijn omdat je dan met collega's in hetzelfde pand een dag, dagdeel of uur kan werken tegen betaling.  Wij hebben deze marktpartijen er wel op gewezen dat een goed werkende WIFI en aansluitpunten voor laptops en andere randappartuur (facilitair) goed geregeld en aanwezig moet zijn. Tevens verwijzen wij door naar hun sites en zijn wij verder geen (onderhanding) partij.

We willen u wijzen op o.a. de volgende twee marktpartijen die ons hiervoor hebben benaderd, te weten 1.) Werkenindevallei www.werkenindevallei.nl en 2._ Huurenruimte.nu gelegen aan bedrijvenpark Nijverkamp te Veenendaal. www.huureenruimte.nu. Karin van de Burgt van "huureenruimte.nu" heeft ons hiervoor persoonlijk benaderd.  Voor meer informatie verwijzen wij u naar de desbetreffende websites.  Tevens hebben Van Schuppen Vastgoed en andere makelaars in Veenendaal en valleiregio vaaknog ruimtes te huur staan. Echter die zijn vaak bedoeld voor MKB-bedrijven (kantoorinrichtingen met veel m2).  U betaald dus op abonnementsbasis of per gehuurd deel op tijdsbasis.

Meer informatie over de contacten kunt u dus terugvinden bij op de desbetreffende sites of via ons bestuurslid Sebastiaan Blom.

Bedankt voor je aandacht.

Maarten van Veen,

voorzitter