Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  55 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 24 June 2016 om 11:33 uur door: Maarten van Veen

Z(Z)P Werkcafe Huis der Gemeente te Rhene, 1e Open Coffee

 

Beste ZZP-ers,

 

Vanochtend was de 1e officiële "open coffee" in het ZZP werkcafe te Rhenen.  Onder het genot van  heerlijk gemalen koffiebonen hebben 9 personen hier actief genetwerkt en bijgepraat over hun werkzaamheden en diensten.  Ik ben er echt heel enthousiast over de bijeenkomst en setting en ik hoop tijdens de 2e open coffee in september nog meer mensen te mogen ontmoeten in  het Huis der Gemeente te Rhenen. Naast de leden waren de voorzitter van ZZP Valley, de wethouder van de Kleij en Sandra Geurts namens de Gemeente Rhenen vertegenwoordigd.  De gemeente Rhenen nam de koffie voor haar rekening. Bedankt daarvoor.

Bedankt voor jullie komst en succes de komende tijd met jullie activeiten.  Ik hoop mede namens het bestuur dat een aantal enthousiaste leden zich gaat aanmelden om iets voor onze vereniging te willen gaan doen zoals communicatie, ontwerpen nieuwsbrief of het mede organiseren van events en masterclasbijeenkomsten in Veenendaal en Ede. Met meer handen kunnen we meer organiseren.

Aanstaande maandagavond gaat de 3e Masterclass (thema netwerken) van start in het Schaffelaartheater in Barneveld. Inloop is 19.00 uur. Graag even aanmelden via website Gemeente Barneveld bij menu Ondernemersloket Barneveld.  Wellicht tot ziens daar.

Tot de volgende keer en alvast een hele fijne vakantie.

Maarten van Veen,

Bestuur Ver. ZZP Valley