Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  55 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 13 June 2016 om 12:40 uur door: Maarten van Veen

Klassiek Baroque concert in de Cunerakerk te Rhenen d.d. 7 oktober 2016

 

Stichting Dutch Baroque, concert d.d. 7 oktober 2016 op zoek naar sponsors en invulling van advertentieruimte van het programmaboekje.

 

Voor de eerstvolgende uitvoering in de Cunerakerk te Rhenen zoekt de organisatie nog ZZP-ers en MKB-ers die willen adverteren tegen EUR 80,-- of meer voor kleine advertenties (A7 tot A5) of voor sponsoring van een bedrag voor deze avond via pakketten. Hiervoor is een prijslijst beschikbaar bij Maarten Reinders. Dit is zeer interessant voor ZP-er en MKB bedrijven die zich willen profileren in de eigen regio en de concert of muzieksoort een warm hart toedragen.

 

Deze oude klassieke muziek wordt op een zeer fraaie wijze ten gehore wordt gebracht met de meest oorspronkelijke ideeën en instrumenten. Dat is precies wat artistiek leider Gerard de Wit voor ogen heeft gehad met de oprichting van Stichting Dutch Baroque.

 

Er staat dus heel mooi concert gepland in de Cunerakerk van Rhenen op vrijdag 7 oktober 2016. Dit is het eerste concert van het ‘Cantata project’, een meerjarenplan om juweeltjes uit de Barok te doen herleven. Dit concert wordt op verschillenden manieren gepromoot. Een van die manieren is het laten plaatsen van driehoek-borden langs de weg in de regio. Dit werkt erg goed en is daarbij ook erg interessant voor zakelijke partijen. Door de borden te ‘adopteren’ komt een ondernemer twee weken lang vrij intensief in beeld en staat zijn naam letterlijk op straat. 

 

De kosten hiervan hangen uiteraard af van de grootte van de actie. Maar om een voorbeeld te noemen: Het plaatsen van ongeveer 70 borden in de regio Rhenen, Utrechtse Heuvelrug en Ede voor twee weken kost een ondernemer al snel zo’n €3.000,=. Door nu met hen mee te liften en er voor een derde deel prominent op te staan zou de ondernemer nu ongeveer de helft aan kwijt zijn.

 

Iets anders dat erg interessant is, is het adverteren in het programmaboekje. Dit is niet zomaar een programmaatje maar bijna een glossy, dat mensen meenemen naar huis.

 

Meer informatie te verkrijgen bij Maarten Reinders onder nummer 06-14195893

Zie website:

http://www.dutchbaroque.nl