Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  55 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 8 June 2016 om 12:27 uur door: Maarten van Veen

Samenwerking Stg. ZZP Nederland, combitarief en volgende masterclass

 

De samenwerking tussen ZZP Valley en ZZP Nederland is aanstaande:

 

Mix van lokale en nationale belangenbehartiging voor ondernemers ZZP Valley is een samenwerking aangegaan met ZZP Nederland om voor de eigen ondernemers ook op nationaal niveau een meerwaarde te bieden. Waar ZZP Valley goed werk doet door, onder andere ondernemers uit de regio bij elkaar te brengen en goed contact te houden met de lokale bestuurders, daar zal ZZP Nederland op landelijk niveau de belangenbehartiging gaan verzorgen.

 

Mooie match ZZP Valley is de onafhankelijke regionale netwerkvereniging van en voor zelfstandig professionals binnen de gemeenten Barneveld, Ede, Veenendaal, Rhenen, Renswoude en Wageningen. De mix van lokale kennis van ZZP Valley met de landelijke uitstraling en contacten van ZZP Nederland zal leiden tot een vruchtbare samenwerking. Een ieder die zich aansluit bij ZZP Valley zal ook worden aangesloten bij ZZP Nederland en krijgt zo: - toegang tot veel informatie via helpdesk en website - veel collectieve voordelen - belangenbehartiging voor ondernemers op landelijk niveau

 

De voordelen van ZZP Valley zijn onder andere:

-           een laagdrempelig netwerk met lokale collega’s,

-           belangenbehartiging richting gemeente en provincie,

-           bijeenkomsten voor kennisvergroting en netwerken,

-           automatisch lidmaatschap van ZZP Nederland met o.a. helpdesk en incassoservice. Maak kennis Om een goed idee te krijgen van wat ZZP Valley voor ondernemers uit de regio kan betekenen is een ieder van harte uitgenodigd om op 27 juni 2016 aanwezig te zijn bij een Masterclass Netwerken die door ZZP Valley wordt georganiseerd.

 

Wanneer: Maandag 27-06-2016

Van: 19:30 tot: 22:30 uur.

Locatie: Schaffelaar Theater Barneveld Inschrijven: u kunt zich hier inschrijven