Leden!
Meld je aan als lid van Vereniging ZZP Valley

Nieuws

  55 active nieuwsitems gevonden, waarvan er 6 alleen voor leden toegankelijk zijn.

Geplaatst op: 14 May 2016 om 15:35 uur door: Maarten van Veen

2e Masterclass Schaffelaar Theater te Barneveld d.d. 25 april 2016 een groot suc

 

 

De Masterclass die gezamenlijk door Ver. ZZP Valley en Ondernemersloket Barneveld d.d. 25 april 2016 is georganiseerd heeft 130 belangstellenden naar het theater getrokken. De gastsprekers, Stg. ZZP Nederland (over de afschaffing VAR),  de heer Frank Alfrink (www.zzp-nederland.nl) beet het spits af in een goed opgebouwde presentatie. De Vereniging ZZP Valley had voorafgaand aan het programma van deze masterclass een korte prezi gehouden over het doel van onze vereniging.  U kunt hier deze prezi terugkijken.

De avondvoorzitter was Maarten van Veen (voorzitter). De tweede gastspreker, Miranda Roijakkers van CinC Coaching had een verhelderend verhaal of "The Seven Circles of Growth".  De interactieve presentatie duurde een half uur en was inspirerend en daagde uit tot nadenken hoe je je eigen communicatie kan bezien (reflectie) als je kijkt naar de zeven cirkels (www.cincforu.com) binnen je eigen organisatie.

De belangstelling op deze avond was groot (130 gasten). Daarna was er een netwerkborrel in de foyer van het theater.  Resumerend was het een zeer geslaagde avond met goede gastsprekers en een ondernemende afsluitende borrel.

Bedankt voor jullie komst en tot de 3e masterclass d.d. 27 juni 2016. Wederom in het Schaffelaartheater te Barneveld.

Bestuur ZZP Valley